Friday, September 06, 2019

Tukang Komen Bertuah Julai-Ogos | Terima Kasih

assalamualaikum 😊
Jumaat nan indah... alhamdulillah.
nak buat announcement indah-indah juga.

Tukang Komen Bertuah Julai-Ogos | Terima Kasih

tq kpd semua ye.
sudi klik-klik and tinggalkan komen kat ruang di blog kecik ni.
jgn risau, aida juga telah / akan rancak berlegar di blog korang. korang sure perasan lah kan 😄.

4 org bakal terima hadiah kecil dari aida 👇👇👇.

Tukang Komen Bertuah Julai-Ogos | Terima Kasih
norhidana yg gojes 😍

Tukang Komen Bertuah Julai-Ogos | Terima Kasih
adik rabia yg comel lote 😍

Tukang Komen Bertuah Julai-Ogos | Terima Kasih
kak sue yg sgt pandai amik gambar utk letak dlm blog. pandai deko. nice . 

Tukang Komen Bertuah Julai-Ogos | Terima Kasih
anies si kaki travel. masuk blog anies, seolah-olah kita da sampai serata dunia 😃...

guna random number generator jer.
few minutes dah dpt nama bertuah 😃😃. adil dan saksama gitew...
hadiah dah pun tersedia...
nanti wasap aida direct kat link ye 👉👉👉 nak alamat pengeposan yg confirm terima 😉.

bila ada free time ni, dpt la prepare gift utk korang.
kalau dah tak free, segmen ni terhenti la kejap. segmen penghargaan.
and dek kerana 2 bulan punyer tempoh masa, kasik lah ramai skit yg dpt gift, kan.

ok bye.
ada kerja hakiki mau disempurnakan. kul 4.30 nak balik dah hi hi hi hi 😉...

20 comments:

  1. Wah!! bestnya dapat hadiah. tahniahh!!

    ReplyDelete
  2. wahhh..congrats kepada mereka2 yang bertuah hehe

    ReplyDelete
  3. Wah! bertuahnya pengomen tegar blog Aida :-)
    Semoga cik puan blog akan bertambah-tambah lagi rezeki

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Tahniah pada semua yang terpilih..

    ReplyDelete
  5. Tahniah semuaaaaa. rajin betul komen2 kan. Suka dengan semangat blogging kawan2 blogger ni

    ReplyDelete
  6. WAHHH....Rajin semua...tahniah kepada yang menang

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua.. Rezeki berukhuwah.

    ReplyDelete
  8. Done whatsapp akak 😭 terharu sgttt dpt hadiah dari akak. TQ kak

    ReplyDelete
  9. alhamdulilah tersenarai dalam top comment blog sis aida hihi...

    ReplyDelete
  10. takda dalam list pula hehe btw tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua yang terpilih! 👏🏻😄

    ReplyDelete
  12. tahniah kpd pemenang bertuah. kalau abam kie, pilih yg top 5 je. yg no 1 of course hadiahnya lebih mahal drp yg lain. baru adil.

    ReplyDelete
  13. tahniah yang tersenarai dan terpilih

    ReplyDelete
  14. Jemput join segmen sy ya
    https://ciknurul23.blogspot.com/2019/09/segmen-bloglist-sii-nurul.html?m=1

    ReplyDelete
  15. wahh, tahniah...seronok kan bila menulis ni, kita ada pembaca setia..
    kita pun suka kalau ada pembaca setia macam ni. hehe

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah terima kasih puan blog nnt sy hntr WA ya

    ReplyDelete
  17. Tahniah semua. tak terkejar nak komen =__='

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

WAJIB MILIKI, KLIK SEKARANG UTK PILIH & BELI | SAYA KONSULTAN NARINAR MALAYSIA


Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.