Tuesday, October 01, 2019

Mee Goreng NuMee Gardenia

assalamualaikum 😃
rindunya nak blogwalking...
komen-mengkomen.
malangnya, these few days sgt ketat aktiviti.
tak dpt nak belek phone and blogwalking.
waktu mlm, jgn haraplah kan...
masa utk keluarga la plak 😍.

apa khabar ari ni semua?
jerebu dah xde dah kan seluruh negara? Melaka ni mcm dah ok.
hampir tiap hari hujan. jadik lah, walaupun sekejap-sekejap.
baru lah seimbang cuaca kita. sihat sejahtera...
sama-sama la kita menjaga alam sekitar.

di masa yg singkat ni (dah nak 5.20 ptg dah ni, kena cecepat balik 😄), nak la share citer pasal mee goreng.
aik??? mee goreng pun mau citer ke? 😄😄😄
iye la... tanda nyer iolls reti goreng mee lah ha ha ha ha... gurau!!!

takde pe special pun mee goreng saya ni.
rencah tumis bersama ciliboh ialah bawang merah, bawang putih & udang kering.
ada la 4 ekor sotong sederhana besar. dipotong kecik.
fishball wajib buh sepaket 😅.
then, taburan daun bawang dan bawang goreng.

Mee Goreng NuMee Gardenia
hah gitew...

now saya dah guna NuMee Gardenia tau.
happy bila now mana-mana kedai dah jual.
mudah nak beli dah. dulu awal2, kat mydin jer. tu pun cepat naw abis!
cantik plastik nya. ada standard 👍👍👍 gitew. tak la berminyak-minyak bila kita pegang!!!

Mee Goreng NuMee Gardenia

Mee Goreng NuMee Gardenia
lebih bersih. sudah dibilas. sedia utk dimasak.
yg ni recommended lah utk para penjual mee goreng di pasar mlm.
sebab, obviously diorang takkan bilas mee kuning bila nak goreng.
saya memang nampak byk kali, dari plastik terus ke kuali jer 😖.

Mee Goreng NuMee Gardenia
tu dia... tak berminyak. just nice 😍.

sgt la selesa bila ada produk sebegini yg diyakini.
takde keraguan.
senang hati. sempurna...

saya sgt sarankan mana-mana peniaga iks yg mengeluarkan produk seperti ni, invest utk dptkan packing yg sempurna sebegini.
because, ia akan menarik perhatian pembeli. mahal, tapi org tetap beli.
jgn takut-takut amik risiko, keluar modal lebih skit utk r&d.
mereka mampu? kita pun mampu. apapun, kena ada sedikit usaha dan kecekalan.

😍😍😍

13 comments:

  1. Waalaikumussalam kak ..Rabia mkn mee numee jugak.

    ReplyDelete
  2. laa nii mudah sangat bila ada produk Muslim macam NuMee ni kan. boleh guna tanpa was was dah Alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. yess guna numee juga sekarang ni. mana2 dah ada jual

    ReplyDelete
  4. Aduhh mengancamnya warna mee goreng tu. Tu la ramai ckp numee ni sedap tak rasa kapur langsung

    ReplyDelete
  5. macam best jer mee ni

    zianaeunos.com

    ReplyDelete
  6. kedai mamak bawah rumah ammi sekarang ni dah tak ambil stok mee sembarangan. "Saya banyak takut kakak", katanya.

    Memang dia ada stok Numee ni je.

    ReplyDelete
  7. Simple je cara buat mee tu.. Kurang lebih macam mie Aceh lah.

    ReplyDelete
  8. suka guna mee ini juga, dah beberapa kali beli...

    ReplyDelete
  9. You have done an excellent job. I’ll certainly digg it and personally suggest to my friends. I am confident they will be benefited from this site. Enjoy the power to create and control people in a virtual world where there are no rules with sims 4 news– On Xbox One, PS4 and PC.

    ReplyDelete
  10. tak pernah lagi try..
    lepas ni klu buat mee, mmg nak try produk ni..

    ReplyDelete
  11. peminat mee goreng, tapi bila masak sendiri, gagal gagal gagal dan tak sedap! hukhuk.. nak mak masak jugak.. huhu

    ReplyDelete
  12. Sedapnya mee goreng. Sekarang memang beli mee nu mee je kak. lebih yakin dan lebih sedap gitu

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

WAJIB MILIKI, KLIK SEKARANG UTK PILIH & BELI | SAYA KONSULTAN NARINAR MALAYSIA


Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.