Friday, December 06, 2019

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)

assalamualaikum ๐Ÿ˜Š
salam dihulur di pagi Jumaat.
yes, hari yg ditunggu dah tiba - Jumaat.
yes, Jumaat ๐Ÿ˜.

entri throwback. lama kot gambar-gambar ohsem ni diperap dlm phone.
UKM Konvo Run 2019 - 26 Oktober 2019.
bersemangat utk join memandangkan medal nyermenawan di kalbuku.

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)
yes! dlm genggaman. utk kepuasan diri sendiri... kenangan masa depan.

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)
gigih mr.asben teman isterinya ๐Ÿ‘.

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)
berlari ke arah garisan penamat...

๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ dari jauh dah nampak dah mr.asben ready nak amik gambar saya.
tu yg berlari sambil tersenyum lebar!
hakikat nya??? ya Allah, berpeluh-peluh ntah brape kali stop berlari. lebih byk berjalan aje.
mr.asben dah ke depan, saya suruh aje dia tinggalkan saya.
mr.asben naik gunung punyer org. takde hal lah dia lari-lari camni ๐Ÿ’ช.

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)
ni namanya poyo... siap bwk kipas tu. ๐Ÿ˜… aduhai...

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)
i๐Ÿ’—u

cuaca pagi tu amat baik tau.
panas pagi yg memberikan byk kebaikan.
peserta yg ramai. seronok. meriah...
ada plak lori milo yg disediakan. pisang. air mineral ๐Ÿ‘. cukup mengenyangkan.
refreshing!!!

rehat-rehat.
releks-releks.
ada plak announcement - aerobik time ๐Ÿ˜ƒ.
wah, feveret nih. bergoyang-goyang ikut muzik.

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)

UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)


UKM Konvo Run 2019 | Berlari-lari anak keliling UKM kesayanganku :)
ha ha ha ha stress jer muka makcik tudung biru tu beraerobik ๐Ÿ˜….

best!

seronok!

๐Ÿ˜„

41 comments:

  1. ammi ni selalu je ajak sang suami temankan ammi nak join larian. taknak dia. awal2 buatlah yg 3km je dulu kan. gi sorang2 kang baru tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi hi...
      asben aida ok jer.
      dia sgt support aida buat aktiviti kesukanan ni.
      aida jer yg kekadang malas :) ha ha ha ha...

      Delete
  2. semangat tuh kak, yelah memang medal nya menarik...
    cun gambar menuju ke garis penamat tu kak, nsbla en asben laju je larinya...
    masa ni anak-anak akak tak ikut ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak2 tak ikut, dana.
      diorang dok umah mak ngah nyer hi hi hi...
      ni adalah fun run merangkap dating ibu ayah diorang :)

      Delete
  3. Wah masuk larian. Jauh pergi ke UKM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. sanggup dtg UKM dari melaka.
      tempat jatuh lagi kan dikenang.
      ni kan plak tempat menuntut ilmu selama 2 tahun :)

      Delete
  4. waalaikumussalam bestnya 1 family spend masa berkualiti bersama2 ^_^

    ReplyDelete
  5. Teringin jugak tengok ramai kawan2 yang join run ni. hihihi

    ReplyDelete
  6. Terharu baca! hehe sweet husband sis snapkan gambar ke akhir garisan yeyyyyy...tahniah husband and wife join run mcm ni...lg tambah erat silaturrahim kan sis...

    P/S Wahh tak lama dh nak pi Bangkok dgn BFF ye, tq sis sudi datang blog ju cari entry bangkok...terharuuuu juta2 rasa...nak ikut ! hahahaha enjoy kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, Ju.
      dari jauh da nampak mr.asben nak snap gambar tau.
      semangat la lari ke garisan penamat :) ha ha ha ha ha...

      Delete
  7. wah ni betul2 bakar lemak ni.. dah lama mama x senam gini

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd akak n abg kerana berjaya menamatkan larian.

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. kan...
      sebab tu la rela dtg dari melaka ke ukm.
      demi medal itu... hu hu hu hu :)

      Delete
  10. cantik medal..kita tk pernh masuk mana2 run

    ReplyDelete
  11. Congrats... Cikbunga lom ade masa nak joint run lagi

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. Tahniah Aida.. Sha masih belum berjaya lagi joint Fun Run ini..

    ReplyDelete
  13. terbaik! Saya salute orang yang join larian macam ni sebab bukan semua ada kekuatan dan semangat nak mulakan. Moga saya pun dapat join larian :)

    ReplyDelete
  14. Fuh, cantik medalnya. Siap skrol & mortarboard. Comel!

    ReplyDelete
  15. tahniah dah konvo. Move ke fasa seterusnya. moga dimudahkan segala urusan.
    teringat pulak zaman konvo dulu

    ReplyDelete
  16. bagus UKM buat acara cmni. at least org akan join utk bersukan secara x langsung sambil berseronok.

    ReplyDelete
  17. Lamanya tak join fun run macam ni. Before kawen haritu rajin join sebab husband pun suka. Tapi lepas kawen tau2 aje dah pregnant, terpaksa slow down dulu bab larian bagai ni.

    ReplyDelete
  18. Best kan bila lari-lari beramai-ramai di awal pagi. Mesti rasa segar kan. Cuaca pun seakan merestui, memang bahagia la lari keliling kampus.

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah tahniah good job aida.. Lama dah teringin nak join yang run gini sampai ke sudah lum dapat nak join lagi ada jer halangan. Huhuhuhu

    ReplyDelete
  20. Congrats! Milo ais after run, paling best! Setuju tak?
    Medalnya nampak cantik, btw!

    ReplyDelete
  21. Rindunya pada UKM. Dah lebih 10 tahun tak pernah dah jejak ke sana lagi. Seronok sebenarnya aktiviti run atau fun run ni. Dapat pergi dgn yg tersayang dan kawan-kawan pun seronok. Pengumpul medal harus lagi suka kan.

    ReplyDelete
  22. Bagus masuk run ni. Errr baru sekali je. Tu pun sebab medal cantik Unicorn Run. Tahun depan pun join jugak Unicorn Run Finale....

    ReplyDelete
  23. Wowww....!!! konvo pun ada run juga ek.. tengok gambar macam tak ramai je yang join.. Ada can kot nak dapat top 10 hahaha.. tp orang lain la, bukan kita

    ReplyDelete
  24. Syiok kalau ada partner yang sama-sama minat bersukan ni. Sis ni pun lama dah tak bersukan, ada treadmill dalam rumah ni pun sekejap buat..lama tak buat..hahaha

    ReplyDelete
  25. Medal tu cantiknya !! Rajin ya join run2 nie. Sy nie agak malas join fun run tp nak kumpul medal. Acano tu. hahaha.

    ReplyDelete
  26. Seronok dapat join run nie..last join awal tahun nie. .tngok medal, klu baru join..hihii..acii tak gittew?๐Ÿคญ

    ReplyDelete
  27. Bestnya luangkn masa dgn pasangan mcm ni. Sihat dapat, sweet memory pon dapat. Nk follow la

    ReplyDelete
  28. wahh best nya join run. nisa dah lamaaa dah tak join. medal dia pun menarik.

    ReplyDelete
  29. Tahniah aida. Suka join run macam ni. Tubuh sihat and best dapat medal

    ReplyDelete
  30. Teringinnya nak join fun run macam ni. Kadang tu bkn nak lari beriya pun. Saje nk join meriahkan lagi je. Heheh

    ReplyDelete
  31. cantik medalnya! bolehlah kumpul nanti, join banyak2 run hehe :) teringin jugak nak join run2 yg santai macam ni,

    ReplyDelete
  32. Seronoknyaa! Teringat bila saya join Run last year. Macam rasa nak patah kaki tu XD
    Tapi very enjoyable dan rasa fresh after finishing.

    ReplyDelete
  33. bagus ada program mcm ni..mengeratkan silaturrahim...disamping menjaga kesihatan....

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)