Friday, January 03, 2020

Potong kek birthday... yes, I like :)

assalamualaikum...
😎 salam sejahtera.

Jumaat pertama 2020.
hari yg elok utk kita bersedekah & berdoa...

Potong kek birthday... yes, I like :)
Isnin ari tu, tghari, makan-makan dgn officemate - terus celebrate birthday.

saya salah seorang yg diraikan 😉. 2019 dah nak abis, tetiba dpt potong kek birthday lah... happy!
2019 = saya 41 thn. alhamdulillah.

moga yg baik-baik utk saya, suami & anak-anak thn ni.
jauh dari masalah, musibah, kesedihan, keperitan, kemalasan melampau!
aminnnn...

nak jaga makan minum. January's goal  NO to minuman manis. lebihkan air putih. 
senaman → yg simple aje kat rumah like squat, plank, skipping, aerobics. 
sauna. 2-3 hari sekali.
kurus / kurang berat badan adalah bonus. yg penting nak sihat. dah 40an, sgt penting jaga diri utk sihat.

"so, 2020... be good to me. must!!!".

😎

13 comments:

  1. Waalaikumussalam. Alhamdulillah. Pasti boleh kurangkan makan minum manis 💪

    ReplyDelete
  2. Yup tahun untuk sihat. Kesihatan memang penting.

    ReplyDelete
  3. amin, moga tercapai impian.... dana tengok akak pun maintain je selim tak nampak bulat pun

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Semoga 2020 kita semua makin ingat nak jaga kesihatan. Yela.. Di zaman semua viral je, senang2 je jumpa makanan manis/tak sihat

    ReplyDelete
  5. In shaa Allah you can do it... Chaiyokk

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday Kak Aida. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah dan sihat hendaknya.

    ReplyDelete
  7. hepi belated birthday! semoga terus sihat dan tercapai semua azam.

    ReplyDelete
  8. Happy belated bithday :)
    Azam saya setiap kali birthday & new year adalah kurangkan sedikit berat, tapi azamnya selalu kelaut. Aduh..

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir oh aida lahir hujung tahun, saya lahir awal tahu dan umur kita samalah hehehe. moga segala azam aida akan tercapai saya pun sedang berusaha juga untuk kawal pemakanan dan bersenam juga untuk menjaga kesihatan

    ReplyDelete
  10. sama la azam kita nak kurangkan minum manis pastu banyakkan minum air putih sebab senang sangat dehydrate sekarang ni.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)