assalamualaikum kawan, famili & sahabat blogger 😃

few days blog tak ber update.
saya busy buat karangan dan alhamdulillah, pagi ni selamat hantar 2 assignments pada lecturer.
seminggu ada 2 tasks. hmmmmm... bertapa depan komputer le jawapannya 😌.
tak sempat buat entry utk update blog, tapi sempatlah blogwalking. dah kata nyer bertapa depan komputer kan hi hi hi hi...

agak lewat kuarkan entri ni.
da pertengahan Mac pun kuang kuang kuang...

Top Commentator For Februari 2018 Blog Adianiez
Ayu ni baru kembali blogging dari percutian yg lama 😃, terus kebabom blog ni.
tahniah dik.
"akak masih tunggu awak wasap ni, details...
nak skali poslaju end of this week dgn gift Sha sekali..."

Top Commentator For Februari 2018 Blog Adianiez

tanda terima kasih sebab sudi landing kat sini and komen-komen.
suka baca komen korang-korang yg rajin. and saya akan amik masa utk reply one by one tau.
bulan ni masih ada kah segmen kasik hadiah kat blog ni utk tukang komen? in shaa Allah 😃😃😃. kena gi cari hadiah dulu la, baru boleh habaq.
saya suka kasik hadiah yg bleh digunakan oleh semua.
dan hadiah yg saya suka. hmmm i am a tupperware lover tau...

ok. bye...