assalamualaikum 😌
good morning... perfect friday, in shaa Allah.


dari zaman sekolah rendah, naik ke sekolah menengah... alhamdulillah dpt masuk UIA.
bermula dari 1985 sehingga 2002, saya tidak pernah mempunyai bestfriend.
sebab, saya jenis berkawan secara berkumpulan. bestfriends... at least in a group of 3.
dlm pada rapat dgn satu group, saya biasanya ada 2-3 groups of bestfriends. 
πŸ˜ƒ in the other words, saya tak pernah boleh beri nama seorang bestfriend.

da berumahtangga... lagi la tak sempat nak berkawan ha ha ha ha...
anything everything dgn mr.asben.

officemates are my bestfriends now.
because selain drpd rumah, office lah tempat kedua.
kebetulan, tghari ni, in shaa Allah, saya da set lunch dgn officemates di Seremban, ofis lama 😊.

bestfriend ni jgn la di saat nak mencari downline utk MLM...
jgn la di saat nak jual barang...
di saat dia sedang sedih and dtg mencari kita. bila dia gembira? gone!
wujud tau 'bestfriend' sedemikian πŸ˜“.
ada jugak yg depan kita manis mulut, boleh kena hurung dek semut.
belakang kita, rupa-rupanya dia yg mulut paling pahit!

opps... back to the challenge. asyik membebel dari tadi πŸ˜„πŸ˜…

tak dpt fikir la bestfriend lain selain dari si dia di bawah...

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Day 4 ::: Your Favorite Photograph Of Your Bestfriend
my beloved bestfriend, yg belakang tu yer uolls.
my chenta hati.
memang dia la bestfriend saya donia akhirat. tanpa dia, saya susah la...
sgt suka gambar ni. muka saya selambak kat depan. yg belakang tu yg cute 😍.
kami da mengenali, indirectly since 1998. bestfriend till Jannah...

😎