assalamualaikum...
salam sejahtera.

letih nyer badan ni hah, seharian on the road.
sebelum subuh bertolak dari Melaka. kini saya dah pun berada di bumi Langkawi ๐Ÿ˜Š.
alhamdulillah...
berbengkel selama 3 hari mulai esok. moga semua berjalan dgn jayanya...

update ringkas ptg ni.
sambil-sambil tu ada la berfikir - "nak tambah koleksi correlle tak?" ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜† ha ha ha ha...
oh tidak lah kot. "hmmmm tidak kah?" ๐Ÿ˜‰.
langkawi ni kat sinonim dgn shopping pinggan mangkuk periuk belanga.
langkawi. correlle. langkawi. corningware. langkawi, tefal... hu hu hu hu pening aaahhhh!

back to tajuk ๐Ÿ˜…, nak bercerita lah tentang extension socket ijau kami ni. da lebih setahun dah ia bersama kami, digunakan setiap hari.
points Bonuslink ribu-ribu masa tu. and got few hundreds points akan expired.
hmmmmm dgn points yg sejemput, sgt limited item yg boleh saya redeem di Maybank ๐Ÿ˜’.
electrical items semua dah ada kat rumah, kan.
perhiasan? tak berkenan plak nak redeem.
belek punyer belek, timbang punyer timbang antara kehendak dan keperluan, saya redeem this item lah.

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports

considering yg kami mempunyai byk gajet, bila travel menjadi satu kepayahan nak kena bwk charger yg berasingan.
then, time nak balik, ada je tertinggal! hu hu hu hu... sgt bengang sebab semua charger original kan ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“.
pernah la berniat nak beli di lazada time sales. tapi, lom sampai rezeki kot nak membeli...
maka, alang-alang dah wajib redeem apa-apa bagi mengelakkan points expired dgn sia-sia, mendptlah extension socket ni.
sememangnya redemption ni sgt la berbaloi. sgt membantu ๐Ÿ‘.
memang ke mana pun, akan dibawa. hanya perlu satu socket di dinding je utk caj gajet yg byk.
tu la sebab baru sekarang review extension socket ni, bukan dulu sewaktu baru-baru redeem ๐Ÿ˜‰. nak tau ketahanannya, praktikalnya, ok ke tak, kan... baru la boleh cerita utk kongsi...

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports
for home & travel, just charge ๐Ÿ’™๐Ÿ’™  perfect for both!

dah guna lama.
ia tahan lama.
senang nak dibawa. 

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports
saje je saya panjangkan wayar hijau adapter tu.
nak tunjuk camne panjang nyer ๐Ÿ˜Š.

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports
tadaaaaaaaa ๐Ÿ˜€... berderet uolls!

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports
nak panjang? nak pendekkan? terserah ๐Ÿ˜‰. mudah. praktikal.

recommended lah benda ni.
bagi yg family members ramai, 4 usb ports ni memang akan save space bila mana sekaligus semua nak caj gajet masing-masing ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†.

๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ