assalamualaikum 😏
byk tugasan selesai hari ni.
alhamdulillah. legaaaa...
seumpama sesak nafas di dada da hilang.
boleh bernafas dgn sempurna je. releks je...

if your could have any job in the world, what would it be?
sesungguhnya, saya nak jadi seorang technology entrepreneur.
zaman sekarang is all about technology.
internet. websites. apps. machines. accessories. tools. computers.
saya nak cipta satu technology yg confirm akan digunakan seantero dunia. 
semakin hari, semakin dunia nak cepat buat semua perkara.
semakin hari, semakin semua kerja nak humanless and paperless. semua lah nak less.

Blogger Challenge No 10 | If your could have any job in the world, what would it be?
dunia tanpa sempadan.
dgn satu button, kita boleh kuasai kesemuanya.

kalau kita work hard, dgn satu technology ciptaan kita, kita boleh jana pendapatan di situ.
pendapatan yg takde limit bilangan angkanya.
indahkan 😎😎😎.

....if lah 😅😅😅.
saya tiada kepakaran tu. so tak lah kan...
berkongsi angan-angan tu tak salah...
saya ada 3 org anak yg mungkin akan merealisasikan angan-angan saya tu.
saya boleh inject modal utk diorang hi hi hi hi hi...

💪   ðŸ‘ŒðŸ‘ŒðŸ‘Œ    😉