assalamualaikum 😄
salam sejahtera...

Ahad.
kalau dulu, pepagi Syuhada dah gi tuisyen time ni.
now, UPSR abis dah, Ahad ni kami pepagi complete la sekeluarga.

mlm tadi membelek phone.
mcm biasa la.
  • cek wasap. delete mana-mana mesej yg done.
  • cek telegram. delete juga yg lepas-lepas.
  • cek gallery.... yg ni yg amik byk masa 😀. delete memana yg tak nak lagi...
ada la plak image simcard unifi mobile.
hmmm alang-alang ada, jom la saya share tentang unifi mobile ni.
dah nak complete 3 bulan saya gunakan. starts from 3.8.19 lepas.


Pek Jasa Unifi Mobile | RM59.90 sebulan sehingga 31.12.2019

Pek Jasa Unifi Mobile | RM59.90 sebulan sehingga 31.12.2019

Pek Jasa Unifi Mobile | RM59.90 sebulan sehingga 31.12.2019

kebetulan lalu di fb timeline tentang Pek Jasa unifi Mobile ni.
dulu, utk para guru.
then, now utk kesemua kakitangan kerajaan 👇👇

 berstatus lantikan tetap atau kontrak kerajaan persekutuan; 
 berstatus lantikan tetap atau kontrak kerajaan negeri; 
 semua anggota tentera yang masih berkhidmat di bawah Angkatan Tentera Malaysia (ATM); 
 anggota tentera yang sudah bersara dari perkhidmatan tentera; 
 anggota polis yang masih berkhidmat dibawah Polis Diraja Malaysia (PDRM)

promosi RM59 sebulan (tak masuk sst) lengkap sebagaimana di bawah 👇👇
  • data unlimited
  • calls unlimited (kecuali ke nombor 1300 dan 1800)
  • sms unlimited (kecuali ke nombor servis 5 digit tu - cth : 66628, 66600, ...)
  • 10gb lte hotspot every month
  • tiada kontrak (kalau langgan dlm tempoh promosi ni, selepas tu tak pasti...)
kebetulan jumpa 2 ofismet yg dah guna.
feedback from them is 👍👍👍.
lepas dpt izin from mr.asben, terus saya ke TMpoint di MITC.
explaination 👍.
confirm 👌.
pendahuluan RM100 semasa pendaftaran. akan ditolak dlm bil kedua.
after 2 jam dah boleh guna 👍  ðŸ˜Ž.

ok ke servis unifi Mobile?
yes. sgt ok.
semua tempat yg saya pergi, available.
rumah abah. rumah mak mertua. rumah adik-beradik.
main games. lancar. laju!!!
izzat tgk youtube everyday. tak sangkut skit pun.
tiap hari kat office dgr SinarFM online. nyaman jer...
layan drama tv3 Kau Yang Pertama back-to-back episod kat youtube 😀😀😀.
layan movie Raatchasi kali kedua tau kat ofis. sambil buat keje ye... hi hi h hi 😆...

ok la kan.
nikmat mana lagi yg saya nak dustakan?
apa2 hal sgt penting di ofis, saya call je sesiapa yg berkenaan. no more whatsapp. unlimited calls kan.
kalau yg kurang penting, baru la whatsapp.
video call dgn anak-anak, mr.asben, abah emak di Cheras, anak-anak buah di Kajang 😃.

servis terbaik la setakat saat ni. lom ada cacat cela nya sepanjang penggunaan saya.
alhamdulillah...
so, to uolls, org gomen, yg mencari, unifi Mobile mungkin penyelesaian korang.

😏😏     👍