assalamualaikum 😃
...salam sejahtera.

ptg Jumaat.
rehat lama kan, dari kul 12 tghari hingga 2.45 ptg.
saya dan Syuhada berdua je hari ni. kami tak balik rumah.
gi Aeon td beli brg skit.
then atas permintaan Syuhada, beli la semangkuk oden di FamilyMart.

lepak ofis je 😌 😀.
kak Nurin setiap hari Jumaat balik jam 5 ptg.
sekolah dia da start kelas tambahan utk PT3. lepas waktu keje karang barulah terus ambil kak Nurin.

O . M . O | Oh My Oden FamilyMart
kebetulan ada plak 25% off beli oden ni.
save RM2 hi hi hi hi...

O . M . O | Oh My Oden FamilyMart

😋😋😋

kan td dah gi Aeon. gi beli brg utk buat kek.
weekend mcm nak buat kek. moga menjadik lah. dah lama ngidam nak makan kek ni tau!
tapi susah nak dpt yg sedap 😔.
dulu ada baker yg jual di Family Store. beli 1 slice RM8. sedapnya ya Allah, marveles!
tapi dah tak menjual dah. sedih 😥.
pernah sekali order online sebab tgk review kat fb, recommended by so many people. so cecepat la order.
sekali tu, bila dpt 😲😲😲😲😲. bukan saya yg terkejut! anak-anak pun terkejut besar. 😱 sgt besar punyer terkejut.
kecik!
mahal!
rasa out! markah saya beri 0/10.

alamak! 😄😄😄 pecah plak rahsia ekk nak try buat kek apa.

doakan saya berjaya ye 😊😊😊.

👍   ðŸ‘Œ