assalamualaikum.
😊salam sejahtera...

ada skit masa ni, boleh kot nak up citer Bangkok.
hari ni bakal bekerja sampai mlm πŸ˜”. ada program di ofis selama 2 hari.
rest kejap.
relax kan diri sementara tunggu azan Zuhur berkumandang...

nak la kongsi hotel yg saya menumpang tidur 3 mlm di Bangkok ari tu.
hotel yg sederhana besar. di tepi sungai. dlm bandar Bangkok.
menarik.
bersih.
layanan pun sgt bagus.




kalau baca di Part 1, ada kesukaran skit utk mencari hotel kami ni.
lenguh kaki berjalan ke sana ke mari, ke hulu ke hilir mencarinya! naik geram πŸ˜•!
but, once dah jumpa... wow! sgt best.

di tgh bandar. di tepi sungai.
1 km berjalan kaki utk ke Station BTS Bangkok terdekat.
1 km lebih skit berjalan kaki utk ke MBK Shopping Center.

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

bila masuk bilik je, double wow! 😍😍😍
bilik yg sgt bersih, berkilat dan wangi.

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Part 3 | Patumwan House, Bangkok di tepi sungai
kami booking online : 3 mlm = RM556.50 sebilik.
kami stay berdua sebilik 😌  πŸ‘.

orait. setakat tu perkongsian saya ye. need to go.
sambung relax melelapkan mata 😴. ari ni bakal keje lebih masa πŸ˜….
bye.