Sep 23, 2016

Izzat Menonton Televisyen Dengan Penuh Gaya :)

assalamualaikum...

pagi jumaat yg agak kelam-kabut.
ari ni stay ofis. sebab ~ bwk izzat ke opis.
tak sihat skit. demam panas. tak sampai hati nak anta tadika...
jumaat kan time keje tak brape panjang, so ok la.
awal2 tadi izzat tak brape good boy, buat kerenah. now he is ok.
few minutes lagi nak break for lunch dah. alhamdulillah...

Izzat Menonton Televisyen Dengan Penuh Gaya
bila da ok, baru la bleh bagi tablet.
berselimut sebab bilik kat opis ni sejuk!!!

nak share le skit tips simple my beloved mr.asben.
download kartun utk izzat.
minion, oggy, mr.bean... upin ipin, boboiboy, pada zaman dahulu, didi & friends...
tu di antara contohnya.
pasangkan kat tv. ada HD media player ni memang la best. cucuk pendrive dan main kan saje.
bagi izzat selesa umpama dunia ni dia yg punyer...
make sure jarak dia dgn tv tu adalah jarak yg rasa2 nyer selamat :-) tak rosakkan mata.

Tips Untuk Larikan Perhatian Izzat Dari Gajet
nampak tak betapa selesa bergaya nyer anak bujang ku sorang?
itu tv... dia yg punyaaaaa lah.

Tips Untuk Larikan Perhatian Izzat Dari Gajet
hamboi hamboi hamboi... tuan muda izzat :-)
bila selesa, gaya mesti ada la...


ibu... ayah... kakak-kakak memang x berpeluang lah nak tgk program kegemaran hu hu...
selagi tuan muda izzat masih di situ, program dia aje la :-)
kekadang jadi mabuk plak dgn kartun dia semua tu. hadoi lah anak.

but it is something better drpd dia dok hadap phone or tablet.
selagi x abis bateri phone or tablet, selagi tu la izzat dok ngadap.
tak bagus kan?
sesekali tu boleh la...

ok bye...

Photobucket

2 comments:

  1. Memang tak berapa bagus la kan..tp sy pun rasa better anak2 tgok tv dr memgadap hp or tab

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?
      lebih elok anak2 tgk tv aje.
      jarak dgn mata pun jauh.
      tak rosak kan mata.

      Delete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)