Wednesday, January 04, 2017

Roti Dholl Cheese Bukit Beruang, Melaka

assalamualaikum... selamat pagi.

ari kedua anak2 skola. ari kedua mereka bersama kawan2 dan guru2.
as for izzat, semlm was ok. mood dia pun sampai ke mlm, sgt happy.
pagi tadi nak ke tadika pun takde masalah.

so saya yg happy ni nak ler citer hal happy ~ makanan !
pagi tahun baru ari tu, kami sarapan di bukit beruang.
mau try test makanan baru... makanan tu da lama, tapi kami yg baru nak rasa 😋.

Roti Dholl Cheese Bukit Beruang, Melaka
gambo sisi ~ ada cheese di tgh.

Roti Dholl Cheese Bukit Beruang, Melaka
kuah kari sgt la sedap !!!!
dgn skit sambal yg jugak sedap...
ditambah dgn kuning teluar separuh masak... aduhai 👍

lokasi?
depan sekolah kebangsaan bukit beruang.
ada food court. di situ. org melaka tgh mesti tau la.
rasa nyer da bosan makan sarapan tempat uolls, meh la rasa roti dholl cheese ni kat bukit beruang.

recommended!

Photobucket

4 comments:

  1. Amboi... kemain sedap nampak gambar tu...

    ReplyDelete
  2. waw tempting melting menggoda ajehh

    ReplyDelete
  3. sedap ye..xpernah rasa plak...sellau lalu je..hehe

    ReplyDelete
  4. Pergh!! Rasa cam nak kunyah skrin komputer je.. hahaha

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)