Friday, April 28, 2017

Biskut Gery Yang Viral Dah Salut Kelapa Pulak :)

(8.30 pagi)
assalamualaikum...
ayat biasa ~ yahooooo hari ni hari jumaat 😍.
nak la citer. ari tu da citer pasal biskut gery ni kan, skang ada da perisa baru. 
kelapa gitu. sedap. 
saya suka. jatuh no 2 la lepas yg cheese punyer. salut kelapa tu rasanya milky skit. nice!
izzat pun suka.

Biskut Gery Yang Viral Dah Salut Kelapa Pulak :)

Biskut Gery Yang Viral Dah Salut Kelapa Pulak :)

Biskut Gery Yang Viral Dah Salut Kelapa Pulak :)

Biskut Gery Yang Viral Dah Salut Kelapa Pulak :)

Biskut Gery Yang Viral Dah Salut Kelapa Pulak :)

kebetulan jiran yg jual, saya beli la. kudapan anak-anak di waktu lapang.
biasa nyer saya beli 3-5 paket sekali.
makan... happy happy kan 😎. memang mahal uolls sepaket tu. cecah RM5 tau.
but tu la... bila anak-anak suka, ada ke kita patut kedekut? tu yg hati x sampai utk tak beli kan.
takpe la... ni investment ibu utk perut korang la ye anak-anak 😍.

frens di melaka. ni nak share.
biskut gery ni dah dijual di family store ~ melaka mall.
sepaket RM3.50 saje. murah, kan? alhamdulillah...
saya da borong da few packets 2 ari lepas...

ok bye...

7 comments:

  1. Kalau anak-anak suka memang laju je mak2 nie membeli..
    sama dengan Sha nie.. Beli je kalau anak2 suka makan..
    Bila mereka makan dengan happy kita pun gembirakan Aida..
    Tapi Sha tak pernah lagi rasa biskut nie..

    ReplyDelete
  2. dekat checker pun 3.50 sepaket. rupanya biskut gula ajer. hehe..beli la untuk rasa.

    ReplyDelete
  3. Amer jual yang salut cheese dekat asrama MMU melaka hehehe.. ingat nak jual yang kelapa tapi macam pelik ja hahahah

    ReplyDelete
  4. Wah macam2 ada dah sekarang ni hehehe.. kita belum berkesempatan lagi nak merasa biskut viral ni haaa..

    ReplyDelete
  5. Walaupun katanya viral, saya tak tahu pun tentang biskut ni. Saya ni memang lambat sikit pick up hal-hal yang jadi viral ni. Tengok rupa macam biskut bias bersalut gula aje, ya ke?

    ReplyDelete
  6. Viral kan biskut gery hari tu, terus beli coklat n cheese tu..
    Sedap...nnt nak try kelapa pula...

    ReplyDelete
  7. tak rasa lagi yang kelapa ni. betul tu aida kalau beli yang orang jual agak mahal la rm4.50, hari tu saya beli di checkers rm2.99 sebungkus..haaa boleh borong banyak sikit hehehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)