Friday, May 04, 2018

Day 4 ::: Your Favorite Photograph Of Your Bestfriend

assalamualaikum 😌
good morning... perfect friday, in shaa Allah.


dari zaman sekolah rendah, naik ke sekolah menengah... alhamdulillah dpt masuk UIA.
bermula dari 1985 sehingga 2002, saya tidak pernah mempunyai bestfriend.
sebab, saya jenis berkawan secara berkumpulan. bestfriends... at least in a group of 3.
dlm pada rapat dgn satu group, saya biasanya ada 2-3 groups of bestfriends. 
😃 in the other words, saya tak pernah boleh beri nama seorang bestfriend.

da berumahtangga... lagi la tak sempat nak berkawan ha ha ha ha...
anything everything dgn mr.asben.

officemates are my bestfriends now.
because selain drpd rumah, office lah tempat kedua.
kebetulan, tghari ni, in shaa Allah, saya da set lunch dgn officemates di Seremban, ofis lama 😊.

bestfriend ni jgn la di saat nak mencari downline utk MLM...
jgn la di saat nak jual barang...
di saat dia sedang sedih and dtg mencari kita. bila dia gembira? gone!
wujud tau 'bestfriend' sedemikian 😓.
ada jugak yg depan kita manis mulut, boleh kena hurung dek semut.
belakang kita, rupa-rupanya dia yg mulut paling pahit!

opps... back to the challenge. asyik membebel dari tadi 😄😅

tak dpt fikir la bestfriend lain selain dari si dia di bawah...

👇👇👇
Day 4 ::: Your Favorite Photograph Of Your Bestfriend
my beloved bestfriend, yg belakang tu yer uolls.
my chenta hati.
memang dia la bestfriend saya donia akhirat. tanpa dia, saya susah la...
sgt suka gambar ni. muka saya selambak kat depan. yg belakang tu yg cute 😍.
kami da mengenali, indirectly since 1998. bestfriend till Jannah...

😎

6 comments:

  1. Semoga akak dan best friend akak kekal bahagia hingga ke Jannah.. =)

    ReplyDelete
  2. sha ada 4 orang bestfriend, memang harap boleh kawan sampai bila bila la. berani dorang cari time nak mlm atau jual brang je hahaha

    ReplyDelete
  3. nice entry..
    Bila dah berkahwin, memang si dialah bestfriend yang terbaik kan Aida..
    semoga bahagia hingga ke Syurga ye Aida..

    ReplyDelete
  4. semoga berkawan hingga ke dalam syurga, muka aida dan suami ada iras2 lah

    ReplyDelete
  5. Semoga akak dan best friend kekal bahagia sampai bila2

    ReplyDelete
  6. comel je gambar ni. Semoga bahagia hingga jannah dengan bff tersayang :D

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)