Monday, July 23, 2018

Birthday Boy | Muhammad Izzat 6 Tahun Hari Ini

assalamualaikum 😊

Birthday Boy | Muhammad Izzat 6 Tahun Hari Ini
hari ni birthday saya 😍

Birthday Boy | Muhammad Izzat 6 Tahun Hari Ini

Birthday Boy | Muhammad Izzat 6 Tahun Hari Ini
 Izzat dan classmates...

Birthday Boy | Muhammad Izzat 6 Tahun Hari Ini
ni kek saya.
utk celebrate dgn kawan-kawan di PASTI.

Birthday Boy | Muhammad Izzat 6 Tahun Hari Ini

Birthday Boy | Muhammad Izzat 6 Tahun Hari Ini
small gift utk kawan-kawan. pensel & pemadam.
thn ni ibu saya tak nak belikan jajan makanan.

tahun depan Izzat naik darjah 1. risau hati ibu.
risau sebab semakin hari semakin sukar silibus sekolah rendah.
sian anak ibu.
sian anak-anak yg lain.
setakat ni, Izzat masih baby in the house.
masih aktif bermain. melompat sekitar alam. tgk kartun kesukaan.
kalau tak dpt apa yg dia nak, ada la perangai merajuknya. adalah pe'elnya yg tersendiri.
kakak-kakak most of the time dijadikan punching bags 😅😅😅. hadoi lah...
Izzat kalau menumbuk, memang mcm The Rock junior. kalau menyepak, memang kuat mcm David Beckham. kalau menanduk, memang boleh jadi Tandukan Mokhtar Dahari 😂.
sabo jer lah.
kekadang ibu ni hah pun jadi punching bag sekali hu hu hu...

"hari ini, 6 tahun lepas, having you, Izzat, melengkapkan kehidupan ibu, ayah dan kakak-kakak.
mengandung dan melahirkan Izzat adalah salah satu pengalaman yg ibu tak dpt lupa."
"uncles & aunties doa kan Izzat ye.
agar kekal sihat, ceria, aktif, cerdik, pintar, pandai, soleh dan hensem 😎."
Izzat loves semua 💙💚💛💜.
bye...

15 comments:

  1. uih besornya kek. suka la budak budak dapat hadiah. mek pun kalau berkesempatan nk buat macam tu jugak dekat amani nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. setiap anak, aida buat gini, mek.
      dari nurin usia 4 thn hingga la izzat ni hah.
      semua ibu ayah kot.
      satu hari dlm setahun kita share rezeki dgn anak-anak yg lain :)

      Delete
  2. happy birthday izzat...smoga jd ank yg soleh....beso kek tu..sure happy die celebrates ngan kwn2 kt sekolah tu

    ReplyDelete
  3. happy birthday . semoga sihat dan menjadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  4. semoga izzat jadi anak yg soleh membesar dengan sihat, cemerlang dunia & akhirat. cantiknya kek izzat tu.

    ReplyDelete
  5. Happy birthday izzat..semoga membesar menjadi anak yang soleh. Aamiin

    ReplyDelete
  6. Happy Bezday Izzat!
    Ha a .... si bongsu mmg selalu jadi baby kan tak kiralah walau berapa umur dia.
    Mesti Izzat teruja sangat nak celebrate bezday kat sekolah sebab ada kek minion yg cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. deko minion tu dia yg pilih, Nom.
      itu yg jadik mahal kek tu!
      anak bongsu kan. final year tadika plak tu.
      aida ikut kan ajer lah. bayar aje lah :)
      setahun sekali aje. ok.

      Delete
  7. patutla macam pernah nampak baju seragam tu kat Sarawak..

    tadika PASTI..

    anyway hepi birthday untuk hensem boy Muhammad Izzar

    ReplyDelete
  8. tq semua ucapan utk Izzat.
    aminnn...

    ReplyDelete
  9. besornyaa kek.

    Happy Belated Birthday Izzat. anak aunty bulan 6. belikan kek , potong dengan kawan kawan bukan main hepi depa.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)