Monday, July 15, 2019

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports

assalamualaikum...
salam sejahtera.

letih nyer badan ni hah, seharian on the road.
sebelum subuh bertolak dari Melaka. kini saya dah pun berada di bumi Langkawi 😊.
alhamdulillah...
berbengkel selama 3 hari mulai esok. moga semua berjalan dgn jayanya...

update ringkas ptg ni.
sambil-sambil tu ada la berfikir - "nak tambah koleksi correlle tak?" 😅😅😆 ha ha ha ha...
oh tidak lah kot. "hmmmm tidak kah?" 😉.
langkawi ni kat sinonim dgn shopping pinggan mangkuk periuk belanga.
langkawi. correlle. langkawi. corningware. langkawi, tefal... hu hu hu hu pening aaahhhh!

back to tajuk 😅, nak bercerita lah tentang extension socket ijau kami ni. da lebih setahun dah ia bersama kami, digunakan setiap hari.
points Bonuslink ribu-ribu masa tu. and got few hundreds points akan expired.
hmmmmm dgn points yg sejemput, sgt limited item yg boleh saya redeem di Maybank 😒.
electrical items semua dah ada kat rumah, kan.
perhiasan? tak berkenan plak nak redeem.
belek punyer belek, timbang punyer timbang antara kehendak dan keperluan, saya redeem this item lah.

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports

considering yg kami mempunyai byk gajet, bila travel menjadi satu kepayahan nak kena bwk charger yg berasingan.
then, time nak balik, ada je tertinggal! hu hu hu hu... sgt bengang sebab semua charger original kan 😒😓😓.
pernah la berniat nak beli di lazada time sales. tapi, lom sampai rezeki kot nak membeli...
maka, alang-alang dah wajib redeem apa-apa bagi mengelakkan points expired dgn sia-sia, mendptlah extension socket ni.
sememangnya redemption ni sgt la berbaloi. sgt membantu 👍.
memang ke mana pun, akan dibawa. hanya perlu satu socket di dinding je utk caj gajet yg byk.
tu la sebab baru sekarang review extension socket ni, bukan dulu sewaktu baru-baru redeem 😉. nak tau ketahanannya, praktikalnya, ok ke tak, kan... baru la boleh cerita utk kongsi...

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports
for home & travel, just charge 💙💙  perfect for both!

dah guna lama.
ia tahan lama.
senang nak dibawa. 

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports
saje je saya panjangkan wayar hijau adapter tu.
nak tunjuk camne panjang nyer 😊.

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports
tadaaaaaaaa 😀... berderet uolls!

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports

Penebusan Yang Berbaloi | Pineng Extension Socket With 4 USB Ports
nak panjang? nak pendekkan? terserah 😉. mudah. praktikal.

recommended lah benda ni.
bagi yg family members ramai, 4 usb ports ni memang akan save space bila mana sekaligus semua nak caj gajet masing-masing 😆😆😆.

👌👌

23 comments:

  1. wahh semua jenis ada, senang nak bawa mana2 ni. port usb pun ada

    ReplyDelete
  2. Salam dan tahniah

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/07/pemenang-segmen-3-000-000-pageview.html

    ReplyDelete
  3. Senang ada benda cmni. xde la kena charge gilir2 cam dulu lagi...

    ReplyDelete
  4. Ni kalau tunjuk kat en suami mesti dia berminat juga. Sebab kami walau ber3 charger mcm 5-6 org punya. Haha

    ReplyDelete
  5. Alhamduillah. Terima kasih berkongsi satu produk ini. Harap cop SIRIM ia lebih selamat bukan. Kerana ia melibat arus elektrik yang agar tinggi walaupun USB sahjaa.. hehe


    btw.. terim kasih share.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.
      as at now, the most kami charge adalah 4 gajet sekaligus. selamat.
      dan harap akan selamat selamanya. in shaa Allah :)
      redeem at bonuslink, maka trust tu ada la. bonuslink sediakan brg2 yg berkualiti utk redemption kan.
      after all, aida byk guna pineng product. so far, so good, Naim.
      tq for this reminder.

      Delete
  6. Oh baru tau ada yang jenis berkembar macam ni. Selalu bawa yang asing2 dan ada macam2 sb kdg2 tiap negara lain plug dia. Btw ni mmg lulus Sirim la kan? Kdg2 takut sb yg murah2 tu cpt betol rosaknya. Bab eleltrik ni kena hati2 sikit kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. redeem at bonuslink, maka trust tu ada la.
      bonuslink sediakan brg2 yg berkualiti utk redemption kan :)
      byk plak tu points yg aida guna, bella.
      after all, aida byk guna pineng product. so far, very good.
      tq for this reminder.

      Delete
  7. Pernah guna brand ni untuk power bank. Pastu usik-usik suami...Pineng ke Pening?...Hehehe tapi tahan je brand ni. Soket ni tak pernah try lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes betul.
      trusted jugak la Pineng ni.
      tahan lama.

      Delete
  8. these sockets designs looks super stylish.. must be very useful and worthy.. great design.. innovative technology..

    ReplyDelete
  9. Nampk
    Menarik pulak. Kebetulan mmg mencari. Tq rekomen ni. Sebab mmg sangat berguna terutama bila 24:7 guna hp

    ReplyDelete
  10. Macam best je socket ni. Nanti nak suggest kat husband la suruh beli. baru semalam dia duk cakap nak cari socket baru.

    ReplyDelete
  11. Bagus extension ni i pun dah lama tak check my bonus link points. Thanks for the reminder maybe i should redeem this also.

    ReplyDelete
  12. Menarik ni. Macam nak.cari juga je. Senang nya bila time balik kampung jugak ni. Asik la penuh plug. So cucuK satu plug je, blh caj 4fon la ye sekaligus.

    ReplyDelete
  13. wah memang berbaloi ni. memang mudah nak selit dalam bag n bawak kemana2. maklumla sekarang ni macam2 bnda nak kena guna extantion untuk supply power kan.

    ReplyDelete
  14. Saya suka socket yang multi usage ni jugak. Banyak kegunaan and save space. Paling best cable yang panjang

    ReplyDelete
  15. wah..bestlah! kemas je boleh lilit gitu.

    biasa akak travel bawak Cosway multi adaptor. so far ok, tapi kalau ada extension gini lebih baik.

    ReplyDelete
  16. Sangat membantu ni, mouse mommy pun selalu ada masalah wayar x cukup panjang dan sebagainya. Nak tembus bonuslink point ni berapa ya? Berminat jugak nak tebus 2 unit ni, utk suami dan sy jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak. dah lama saya redeem ni.
      tak ingat.
      tapi tak la sampai 10,000 points.

      Delete
  17. Mudah bila Ada extension socket macam.ni. xde Lah nk berebut socket kan

    ReplyDelete
  18. Wah.. menarik ini.. Kalau tak emmang berebut plug jelah jawabnya.. hehehe

    ReplyDelete
  19. kalau kepala socket dia tu jenis universal mmg syok ni...tak perlu lg bw universal adapter... bg pendapat sy laa hehehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

WAJIB MILIKI, KLIK SEKARANG UTK PILIH & BELI | SAYA KONSULTAN NARINAR MALAYSIA


Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.