Wednesday, August 07, 2019

Blogger Challenge No 10 | If your could have any job in the world, what would it be?

assalamualaikum 😏
byk tugasan selesai hari ni.
alhamdulillah. legaaaa...
seumpama sesak nafas di dada da hilang.
boleh bernafas dgn sempurna je. releks je...

if your could have any job in the world, what would it be?
sesungguhnya, saya nak jadi seorang technology entrepreneur.
zaman sekarang is all about technology.
internet. websites. apps. machines. accessories. tools. computers.
saya nak cipta satu technology yg confirm akan digunakan seantero dunia. 
semakin hari, semakin dunia nak cepat buat semua perkara.
semakin hari, semakin semua kerja nak humanless and paperless. semua lah nak less.

Blogger Challenge No 10 | If your could have any job in the world, what would it be?
dunia tanpa sempadan.
dgn satu button, kita boleh kuasai kesemuanya.

kalau kita work hard, dgn satu technology ciptaan kita, kita boleh jana pendapatan di situ.
pendapatan yg takde limit bilangan angkanya.
indahkan 😎😎😎.

....if lah 😅😅😅.
saya tiada kepakaran tu. so tak lah kan...
berkongsi angan-angan tu tak salah...
saya ada 3 org anak yg mungkin akan merealisasikan angan-angan saya tu.
saya boleh inject modal utk diorang hi hi hi hi hi...

💪   👌👌👌    😉

4 comments:

  1. Yes.. berangan tak salah..
    seronok juga kalau boleh jadi technology entrepreneur..

    ReplyDelete
  2. perghhh technology entrepeneur! bukan biashe biashee hhehehe.

    ReplyDelete
  3. kalau saya...nk jadi...business women yang berjaya...
    nak shopping atau travel, xpayah pikir pasal duit...
    aci tak?

    ReplyDelete
  4. Kalau ana, nak jadi tour guide. Boleh travel satu dunia sambil terima gaji. Syok kan.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

WAJIB MILIKI, KLIK SEKARANG UTK PILIH & BELI | SAYA KONSULTAN NARINAR MALAYSIA


Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.