Friday, August 30, 2019

Narinar Nanion Diffuser Series | Kenapa Kita Perlu Guna Diffuser?

assalamualaikum 😃

apa khabar?
pagi Jumaat nan indah lagi berseri.
moga semua yg kita nak buat hari ni, berhasil dgn jayanya 💪.

pagi ni saya nak share tentang keperluan menggunakan diffuser, secara khususnya 👉 Narinar Nanion Diffuser ni.

Narinar Nanion Diffuser Series | Kenapa Kita Perlu Guna Diffuser?
ni 2 buah Narinar Nanion Diffuser saya.
satu di bilik saya, satu lagi di bilik anak-anak.
diffused di mlm hari...

bila kita gunakan Narinar Nanion Diffuser, titiskan essential oil blend Narinar, ia adalah cara yang best dan berkesan untuk merasai aromaterapi kat rumah kita.
ia akan ubah sifat essential oil blend Narinar tu menjadi wap air yg akan tersebar ke seluruh kawasan.
melalui penyebaran udara, beberapa titis essential oil blend Narinar jer, dapat menyampaikan aromaterapi terapeutik di seluruh bilik sambil membersihkan udara dan mewujudkan persekitaran yang harum, nyaman, indah... feeling gooooood gitew 😍.

kadang-kadang, ada org guna lilin beraromaterapi utk sebarkan feeling aromaterapi.
terutama if nak buat surprise utk pasangan, kan 😄😄. memang abis romantik lah...
so, ada byk medium yg kita boleh guna bagi nak sebarkan mood aromaterapi tu.
saya memang ada lilin kecil aromaterapi, bakar dan letak dlm balang ikea ala-ala lampu antik tu.
kemudian nanti saya share ekk.

so, yg latest, saya pilih utk guna Narinar Nanion Diffuser ni.
beli satu pakej sekaligus dgn essential oil blend Narinar.
sebelum ni pernah riki-riki 2 produk yg lain. tak beli sebab pada saya ak cost-effective.
then, ada juga riki-riki produk diffuser dan essential oil di kedai-kedai.
tak dpt yg bebetul meyakinkan saya.

Narinar Nanion Diffuser menyebarkan essential oil blend Narinar sebagai wap halus di seluruh udara supaya mereka dapat diserap perlahan ke dalam tubuh melalui sistem pernafasan. 
aroma boleh menggesa sistem saraf untuk menghantar isyarat kepada sistem otak - bahagian yang yang menempatkan emosi dan ingatan. 
otak boleh bertindak balas dengan memulakan pelbagai fungsi fisiologi, seperti pelepasan hormon, pelepasan sakit atau rangsangan positif dalam mood.

Narinar Nanion Diffuser Series | Kenapa Kita Perlu Guna Diffuser?
tak susah...
masukkan air dlm Narinar Nanion Diffuser, titiskan essential oil blend Narinar.
bersekali dgn Narinar Nanion Diffuser, ada disediakan pot air 👇👇👇

Narinar Nanion Diffuser Series | Kenapa Kita Perlu Guna Diffuser?

cara saya, lebih kurang 15 minit sebelum tidur, saya on Narinar Nanion Diffuser.
set 6 jam (boleh juga set 1 jam / 3 jam ye). Narinar Nanion Diffuser dilengkapkan dengan auto-off. so, tak risau lah.
after 6 jam, akan off sendiri.
then, ada 7 lampu. secara otomatik kat bilik ada satu corner yg sgt cantik.
lampu berwarna dan rembesan wap air 😍😍😍.

Narinar Nanion Diffuser Series | Kenapa Kita Perlu Guna Diffuser?
complete set utk rumah saya 😍.

yes. ada byk cara kita nak rasa harmoni di rumah sendiri, kan...
setelah seharian bekerja.
anak-anak seharian bersekolah.
bila malam, tidur nak kena lena. tidur tu nak kena bermutu lah kan.
if not, esok hari nak menjalani seharian lagi... lama-kelamaan tu yg jadi tak brape nak betul keadaan.

maka, ni lah pelaburan-pelaburan kecil saya untuk kehidupan.
  • suplemen utk kesihatan seharian - makan. 
  • kebersihan rumah kita pastikan.
  • jaga pemakanan. 
  • jaga diet seharian. 
  • bersenam.
  • sesekali manjakan diri di spa - urut badan, facial muka...
  • tidur mlm, diffused  essential oil blend Narinar 😊😊😊.

wap air berserta essential oil blend Narinar akan meresap masuk ke dalam sel darah kita.
tidur lena. releks...
esok pagi rasa segar. in shaa Allah...

tapi korang, bukan la utk tidur je.
kat ofis pun ok. beri ketenangan time buat kerja.
guna la essential oil blend Narinar Claritie (fokus) atau Rose Love (tenang dan fokus).
next next entri, saya kongsi ye.
meaning, bukan saya utk famili or anak-anak je, bujang pun boleh je beli one set utk diri korang 👌.


👇  berminat?  👇
Narinar Nanion Diffuser Series | Kenapa Kita Perlu Guna Diffuser?
Narinar Nanion Diffuser Series | Kenapa Kita Perlu Guna Diffuser?
tak mahal. affordable.
utk 1 diffuser dan 4 essential oil blend Narinar.
byk jimatnya kalau beli set.
p/s : essential oil blend Narinar ni boleh juga digunakan direct ye. bukan jer dititis ke dlm diffuser. next entri, saya kongsi.
😍😍 klik 👉 WhatsApp Aida ✔

22 comments:

  1. Bestnya ada Diffuser..nak kena ada 1 la kat rumah SA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best :)
      tak best, takkan aida rekomen.
      meh roger aida meh :) free postage.

      Delete
  2. bagus function Diffuser ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pada aida, sgt bagus.
      if not, takkan beli lah :)

      Delete
  3. kat rumah ada sebijik tp brand lain lah. dulu bukan main rajin lagi pasang tp sekrang duduk jadi tukun dalam almari hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha ha...
      penyakit "M" kalau dtg, semua benda boleh jadik tukun.

      Delete
  4. cara yg paling mudah dan bersih utk meningkatkan kesihatan dan kedamaian hidup kita

    ReplyDelete
  5. Pakej yang pertama yang harga RM300 tu termasuk EO ke? COD boleh? Saya duk Durian Tunggal.
    -wina1979-

    ReplyDelete
    Replies
    1. aida da leave komen di blog Wina ye :)
      wasap me a.s.a.p
      free delivery sini sini jer...

      Delete
  6. Best nye ade diffuser ni.. Udara pon segar rase mcm xnak keluar rumah hehehe

    ReplyDelete
  7. Wah bestnya. Kite pun teringin nak ada ni aida, cuma belum ada rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh la beli 1 set - ada 4 eo tau.
      murah dah tu, Syuhaina :)

      Delete
  8. Wah best ni.. bentuk dia pon comel je

    ReplyDelete
  9. Nanti bolehla beli satu kat rumah.

    Marina tengah on giveaway. Jom join.

    https://marinabashah.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html?m=1

    ReplyDelete
  10. sblm ni mmg berangan nak beli 1 smpi laa ni tggl angan2 je😆

    ReplyDelete
  11. Memang feeling good sangat kalau dapat beraromaterapi dengan diffuser dirumah.

    ReplyDelete
  12. Cantik diffuser narinar ni.. Saya duk kenan moroccon type from YL tu.. Tpi tu la.. Harga dia.. Huuhhh... Mampu tengok ja lah wat masa ni😂

    ReplyDelete
  13. Wah, sangat menarik. Tapi tak berkemampuan 🤭

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

WAJIB MILIKI, KLIK SEKARANG UTK PILIH & BELI | SAYA KONSULTAN NARINAR MALAYSIA


Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.