Wednesday, September 11, 2019

Narinar Nanion Diffuser | Apa tu?

assalamualaikum 😊

mlm ni sessi sharing ilmu lagi.
nak explain lebih detail - apakah itu Narinar Nanion Diffuser (lepas ni saya refer as Nanion je ye)?
dok promote merata, tapi tak explain pe tu? camne nak guna? mudah ke nak guna...
Nanion ni ialah diffuser ultrasonik ekslusif dgn ukiran NARINAR di penutupnya.
in short, ada 4 fungsi Nanion :
  1. penyebar aromaterapi
  2. pelembab udara
  3. pembersih udara
  4. lampu LED
Narinar Nanion Diffuser | Apa tu?
kapasiti 300ml dan boleh tahan selama 10 jam 😍

Nanion ni beroperasi dlm keadaan ultra senyap! tidak mengganggu...
Nanion diperbuat dari bahan yg diluluskan oleh CE FCC yg selamat utk kita.
ada ciri-ciri auto-off serta-merta bila ia kesan air sudah kering di dalamnya.

selamat! 👍

hanya ada 2 button di Nanion cute ni - LIGHT (lampu LED) dan MIST (timing kabusnya).
mudah digunakan. mesra pengguna 😉😍.

Narinar Nanion Diffuser | Apa tu?


cara menggunakan Narinar Nanion Diffuser 👇👇👇    😄
button LIGHT :
  • klik pertama kali, warna lampu LED akan menyala dan 7 warna tu akan bersilih ganti secara automatik.
  • klik kali kedua, warna lampu LED akan disetkan kepada warna yg dikehendaki.
  • jika tidak mahu berlampu langsung, boleh juga. samada jgn tekan button LIGHT. or after sometime, nak off kan lampu LED tu - tekan button LIGHT selama lebih dari 3 saat, lampu LED akan dimatikan. tapi Nanion masih beroperasi selama mana korang set timer nyer.
button MIST :
  • klik pertama kali, Nanion akan ditetapkan untuk tempoh 1 jam.
  • klik kali kedua, ditetapkan selama 3 jam.
  • klik kali ketiga, tetapan Nanion menjadi 6 jam.
  • then, klik 2 kali utk aliran kabus Nanion yg perlahan.
  • atau klik hanya sekali utk aliran kabus yg laju 😊.
  • klik sekali utk off Nanion.

sgt mudah menggunakannya.
portable.
praktikal.
ada warranty 👉 3 bulan dari tarikh pembelian 👍.



"Aida, brape lama sebotol eo Narinar ni bertahan?"
orait. tu next entry aida share ye.

berminat?
ada kemusykilan?
👇👇👇
😍😍 klik now 👉 WhatsApp Aida ✔.

5 comments:

  1. Seronok beraromaterapi ni. release stress kan

    ReplyDelete
  2. Cantiknya. Fungsi dia sama dengan aroma diffuser Muji saya. This thing really helps me sleep better at night cuma sekarang saya letak dekat ruang tamu je. Dekat dalam bilik saya air humidifier yang kecil.

    Saya suka tengok engraving NARINAR dekat depan tu. Nice touch!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dah pakai pun.

    ReplyDelete
  4. teringat diffuser yg maktek baru guna untuk anaknya, kecil comel je, tp dia pakai jenama young living

    comei jgk diffuser narinar nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nowadays, memang satu kemestian utk ada diffuser & eo ni.
      terutama bila anak anak kecik.
      diffuser. then eo boleh / selamat apply terus ke tubuh badan baby.
      last time, memang survey dah young living. but so mahal :)
      tu yg mencari option lain. narinar ni ok. dah guna. nice.

      Delete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)

WAJIB MILIKI, KLIK SEKARANG UTK PILIH & BELI | SAYA KONSULTAN NARINAR MALAYSIA


Followers AdianiezDotCom | Thank you so much. Please leave a comment, I will follow u back.