Friday, February 07, 2020

O . M . O | Oh My Oden FamilyMart

assalamualaikum ๐Ÿ˜ƒ
...salam sejahtera.

ptg Jumaat.
rehat lama kan, dari kul 12 tghari hingga 2.45 ptg.
saya dan Syuhada berdua je hari ni. kami tak balik rumah.
gi Aeon td beli brg skit.
then atas permintaan Syuhada, beli la semangkuk oden di FamilyMart.

lepak ofis je ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜€.
kak Nurin setiap hari Jumaat balik jam 5 ptg.
sekolah dia da start kelas tambahan utk PT3. lepas waktu keje karang barulah terus ambil kak Nurin.

O . M . O | Oh My Oden FamilyMart
kebetulan ada plak 25% off beli oden ni.
save RM2 hi hi hi hi...

O . M . O | Oh My Oden FamilyMart

๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

kan td dah gi Aeon. gi beli brg utk buat kek.
weekend mcm nak buat kek. moga menjadik lah. dah lama ngidam nak makan kek ni tau!
tapi susah nak dpt yg sedap ๐Ÿ˜”.
dulu ada baker yg jual di Family Store. beli 1 slice RM8. sedapnya ya Allah, marveles!
tapi dah tak menjual dah. sedih ๐Ÿ˜ฅ.
pernah sekali order online sebab tgk review kat fb, recommended by so many people. so cecepat la order.
sekali tu, bila dpt ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ. bukan saya yg terkejut! anak-anak pun terkejut besar. ๐Ÿ˜ฑ sgt besar punyer terkejut.
kecik!
mahal!
rasa out! markah saya beri 0/10.

alamak! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ pecah plak rahsia ekk nak try buat kek apa.

doakan saya berjaya ye ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.

๐Ÿ‘   ๐Ÿ‘Œ

12 comments:

  1. waalaikumussalam. nyummm sedap tu. kami rehat lama2 layan movie. haha :D

    ReplyDelete
  2. Wah buat burned cheese cake. Harap menjadi.
    Saya pun pernah beli melalui fb tapi bukan kek. Tak menepati selera. Baik buat sendiri.

    ReplyDelete
  3. teringin juga nak makan kek tapi malas nak buat sendiri..hehe ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
  4. lama tk mkn oden...buat kek yg nonbake la...mcm oreo ciskek ...lama tk buiat yummyy

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya la membaking ya..jgn lupa upload gambar kt sini

    ReplyDelete
  6. shu tag sis https://www.shuhaidasaad.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya buat kek tu ya..

    ReplyDelete
  8. tak sempat lagi makan oden ni. terliur pulak

    ReplyDelete
  9. sedapnya nengok oden family mart tuh kak oi

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)