Tuesday, February 04, 2020

Part 3 | Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

assalamualaikum.
😊salam sejahtera...

ada skit masa ni, boleh kot nak up citer Bangkok.
hari ni bakal bekerja sampai mlm 😔. ada program di ofis selama 2 hari.
rest kejap.
relax kan diri sementara tunggu azan Zuhur berkumandang...

nak la kongsi hotel yg saya menumpang tidur 3 mlm di Bangkok ari tu.
hotel yg sederhana besar. di tepi sungai. dlm bandar Bangkok.
menarik.
bersih.
layanan pun sgt bagus.




kalau baca di Part 1, ada kesukaran skit utk mencari hotel kami ni.
lenguh kaki berjalan ke sana ke mari, ke hulu ke hilir mencarinya! naik geram 😕!
but, once dah jumpa... wow! sgt best.

di tgh bandar. di tepi sungai.
1 km berjalan kaki utk ke Station BTS Bangkok terdekat.
1 km lebih skit berjalan kaki utk ke MBK Shopping Center.

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

bila masuk bilik je, double wow! 😍😍😍
bilik yg sgt bersih, berkilat dan wangi.

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Patumwan House, Bangkok di tepi sungai

Part 3 | Patumwan House, Bangkok di tepi sungai
kami booking online : 3 mlm = RM556.50 sebilik.
kami stay berdua sebilik 😌  👍.

orait. setakat tu perkongsian saya ye. need to go.
sambung relax melelapkan mata 😴. ari ni bakal keje lebih masa 😅.
bye.

7 comments:

  1. Nampak banyak dekorasi bunga dan pokok-pokok.

    ReplyDelete
  2. Wow.. bilik dia siap ada pantry.. bagus nye... pergi mana2 pun bilik mesti nak bersih mcm ni.. otak pun lapang.. Selamat bekerja!

    ReplyDelete
  3. Cantik hotelnya tambah menarik ditepi sungai kan...

    ReplyDelete
  4. Cantik biliknya.. bersih.. harga pun berbaloi..

    ReplyDelete
  5. sedapnya lepak kat buaian tu. harga hotel boleh tahan juga, tak mahal sgt..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)