assalamualaikum... salam sejahtera readers blog kecik ni πŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™

bila complete 5 sekeluarga, memang saya akan buat cadangan makan2 best.
sesekali. bukan selalu menternak gula berlebihan.
ni kali kedua kami ke Truly Two Cafe ni. kali pertama dedolu, dating berdua-duaan πŸ’•.
maka, makanan yg best, mesti share dgn anak-anak.

Truly Two Cafe. Coffee & Sweet Things ::: Dating Berlima Bersama-sama

Truly Two Cafe. Coffee & Sweet Things ::: Dating Berlima Bersama-sama
lokasi cafe πŸ’•
opening hours sekitar 1 ptg - 9.30 mlm

ni throwback on 19.11.2017. mak aii... jauh nyer baling belakang pagi ni πŸ˜ƒ.
maklumlah, 2-3 bulan blog ni sepi tanpa coretan. wajarlah throwback dan throwback lagi...

Truly Two Cafe. Coffee & Sweet Things ::: Dating Berlima Bersama-sama
complete as a family πŸ’œπŸ’œπŸ’œ

Truly Two Cafe. Coffee & Sweet Things ::: Dating Berlima Bersama-sama

Truly Two Cafe. Coffee & Sweet Things ::: Dating Berlima Bersama-sama
ha ha ha tak biasa selfie. maka segan plak nak tayang muka. biasanya wefie dgn anak-anak 😎

Truly Two Cafe. Coffee & Sweet Things ::: Dating Berlima Bersama-sama
Truly Two Cafe. Coffee & Sweet Things ::: Dating Berlima Bersama-sama
hero of the day...

Truly Two Cafe. Coffee & Sweet Things ::: Dating Berlima Bersama-sama

Truly Two Cafe. Coffee & Sweet Things ::: Dating Berlima Bersama-sama

Truly Two Cafe. Coffee & Sweet Things ::: Dating Berlima Bersama-sama
ni memang sedap dan menu sihat. kami berlima makan rebut-rebut πŸ‘

Truly Two Cafe. Coffee & Sweet Things ::: Dating Berlima Bersama-sama
cheesy nachos πŸ˜‹

now, truly two. cafe ada byk lagi menu sampingan lain yg tak kurang sedapnya πŸ‘†.
menu da bertambah sejak dedolu kami dtg, menarik perhatian.
makanya, sesiapa yg tak minat kek, coklat, aiskrim... byk lagi menu yg boleh order. no worries.
next time kami dtg, boleh la order lain-lain yg special tu.
harga semua sekitar RM3 - RM23. pada saya, ok ok la. ia bukan makanan seharian. ia special.
maka, kena sgt la dgn word 'special' tu, harga pun extra la dari makanan seharian yg biasa-biasa je.
and pada saya, truly two. cafe ni satu tempat yg kita dtg utk menikmati makanan.
relax. no rushing... borak-borak. gelak-gelak 😊.
kalau jadi port lepak dgn member lama, sure sesuai.

ok korang. need to go. ari ni ada misi 'berkebun'. sepagi ni nak uruskan laman sekangkang kera.
till then, bye for now πŸ‘‹.