assalamualaikum ๐Ÿ˜Š dan salam sejahtera.

satu lagi weekend yg panjang, kan. tapi bagi saya, terasa very short lah ๐Ÿ˜… selasa & rabu Syuhada UPSR lagi. aduhai... moga dipermudahkan la anak saya sorang ni, sihat dan cergas hingga tamat UPSR.

ada time skit buat entri simple tentang essential oil blend Narinar. saya Konsultan Narinar Malaysia yg sah ye. boleh la bertanya dan membeli dgn saya. produk asli dari konsultan yg sah ๐Ÿ˜Ž.

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?

penggunaan minyak pati (selepas ni saya guna perkataan eo ye) ni bukan satu yg asing lagi kot kan. tak kisah la apa brand pun, eo ni fungsi, kebaikan dan penggunaanya sama je. sama juga penggunaannya sebagaimana dulu kala saya pernah guna minyak yu yee, vicks, balm...

dulu kala, anak-anak saya kecik, eo ni tak sampai lagi ke pengetahuan saya ๐Ÿ˜….
kalau travel, beg baby je dah satu tempat. complete lah dgn minyak yu yee, vicsk, balm, wet tissue, ubat,...

maka, dgn eo Narinar ni, kita dah tak perlu yg lain dah. beruntung korang yg ada anak kecik zaman sekarang. org Malaysia dah ada kepandaian & kepakaran dlm penghasilan eo ni tau.

marilah beli brg buatan Malaysia ๐Ÿ‘.
utamakan eo buatan Malaysia oleh Muslim.

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?
bukan saje postage fee free, pembeli bertuah akan dpt free case kecik ni.
pelbagai warna, limited stock ye!

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?
praktikal utk dibawa ke mana sahaja.
keperluan lengkap utk bayi kita.

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?

eo ni hakikatnya bukan ubat. tapi eo ni bawa byk manfaat dlm kehidupan seharian kita - sihat fizikal, sihat emosi. tak nak la sebut 'mental' kan ๐Ÿ˜„. 'emosi' is lebih bersesuaian... eo ni ada byk jenis bergantung kpd tujuan dan keperluan pengguna.

secara ringkasnya, cara penggunaan paling basic sekali ialah, kita titiskan eo Narinar ni di tapak tgn dan gosok seketika. tekup tgn kat hidung dan hiduuuu ๐Ÿ˜. sebab, asasnya eo ni application dia is secara menghidu lah.

cara penggunaan eo Narinar kat anak, sama jugak. titiskan di tapak tgn dan gosok seketika. terus sapu lembut kat tubuh badan anak. boleh juga tekup di hidung anak, bagi dia sedut skit aroma eo tu. simple, kan ๐Ÿ˜‰. cara ni adalah paling basic dan mudah - dpt pengaruhi mood, perasaan, emosi dan konsentrasi kita dan anak.

next is guna Narinar Nanion Diffuser lah. boleh klik link ๐Ÿ‘ˆ  utk tahu lebih lanjut. ia akan menyebarkan udara dingin beraroma di persekitaran kita. cara penggunaan Narinar diffuser juga amat mudah dan mesra. harga pun tidak mahal. mampu milik.

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?

Narinar Aroma Therapy | Berapa Lama Minyak Pati Ni Menyerap?
1 diffuser Narinar berserta 5 eo Narinar, hanya berharga RM389.
ditambah dgn eo Narinar Rose Love dan Narinar Claritie ๐Ÿ˜.
dan setiap eo Narinar adalah 10ml.
diffuser Narinar boleh isi air maksima 300ml.

nasihat saya, jadikan amalan dgn diffused eo Narinar ni setiap hari.
di masa sihat.
di masa tenang.
agar ia berkekalan...

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘