Jul 30, 2016

2 pcs Flexible USB LED Light Lamp For Laptop PC

assalamualaikum uolls :)

update blog di tgh mlm ni... umah skang penuh dgn anak-anak buah ni hah.
adik-beradik saya dtg beraya.
letih memasak dari pagi :) tapi puas hati ler.
esok kami nak memeriahkan pesta durian :) in shaa Allah.

tgh design photobook terbaru tadi, tetiba rasa nak update pasal lampu cute saya di tepi laptop ni.
beli kat lazada ari tu ~ RM 11.00.



ok la skit. meskipun macbook tu ada dah lampu nyer kat keyboard tu, tapi bila da tgh mlm ni, mata da kelabu!!!
tambah lampu cute ni, perfect!

ada gak ternampak kat kedai aksesori phone.
mcm2 pattern ada... ni sebab ari tu lazada ada buat sales, free delivery, beli ajer la :)
so far so good... byk membantu blogger kecil ni blogging...

ok bye...

Photobucket

8 comments:

  1. Best ni! Saya pun tengah cari lampu ni utk laptop saya. Nak buat kerja malam2 senang.

    ReplyDelete
  2. kat kedai eco pun ada ... rm2 je sy ada terjumpa kat kuantan ari tu

    klu kat SP kedai DIY phone ke ape tah kat tesco SP tu pun ada rm3.50 kot tapi tak beli pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm design ada...
      Skang da mcm keperluan kot.
      Senang nak buat keje memalam :-)

      Delete
  3. Saya pun patut beli satulah. Baik waktu malam ke, cuaca malap sikit ke, saya memang tak nampak. Rabun dekat saya ni teruk. Sampai rasa nak hempas aje laptop sebab tak nampak jelas apa nak ditekan di keyboard!

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi...
Nanti aida balas kunjungan ye :)